Automatyczny kaptur to nie tylko oszczędności!
Restauracja „Pałacyk Pod Jodłami” w Piaseczenie to lokal nowy na gastronomicznej mapie, jednak już od początku swojej działalności posiadający grono wiernych klientów. Dzieje się tak przede wszystkim z powodu jakości potraw, usług, wyposażenia i troski o każdego klienta. Właściciele zdecydowali się na wyposażenie kuchni w urządzenia klasy premium co w połączeniu z oferowanym serwisem czyni to miejsce unikatowym.
„Z racji tej, iż jest to moja pierwsza restauracja, w 100% zaufałam dostawcy, który przedstawił mi różne rozwiązania techniczne” mówi pani Ewa Faulhaber, właścicielka. „Obejrzałam różne piece konwekcyjne, chłodnictwo, ciągi i oczywiście zmywarki. Największe wrażenie wywarły na mnie parametry zmywarek MEIKO i po niemal dwóch latach użytkowania zdecydowanie się nie zawiodłam. Do baru zamówiliśmy M-iClean UM z wbudowaną osmozą (GIO) a do zmywalni zmywarkę kapturową M-iClean HL”.
Pani Ewa stawiając na jakość od pierwszego dnia nie miała wątpliwości, że chcąc mieć idealnie czyste szkło, system odwróconej osmozy (GIO) jest nieodzownym elementem wyposażenia zmywarki. Istotne było również to, że osmoza w MEIKO jest wbudowana w urządzeniu dzięki czemu nie zwiększają się jego wymiary.
Technologia MODUŁU GiO firmy MEIKO jest dostępna w formie dostarczanych kompaktowych systemów lub zintegrowanych systemów odwróconej osmozy.
„W pełni opuszczany i podnoszony kaptur w zmywarce M-iClean HL, wyższy niż u konkurencji prześwit oraz powiększona komora pozwalają nam myć nie tylko naczynia ale także akcesoria kuchenne, garnki i blachy.
A system aktywnej filtracji, którego zasadę działania wytłumaczył mi pan Piotr dostarczający nam sprzęt, pozwalający właśnie myć zarówno akcesoria jak i naczynia w ciągu całego dnia bez konieczności wymiany wody, to dla mnie ogromne oszczędności” dodaje pania Ewa.
„No i podnoszony automatycznie kaptur „oszczędzający” mięśnie naszych pracowników – tego nie ma nikt”.
„Praca kelnerów i barmanów w naszej restauracji od pierwszego dnia wygląda zupełnie inaczej niż miałem okazję doświadczyć tego w innych restauracjach” mówi pan Bartek.
Wychodzące z M-iClean UM szkło po cyklu mycia wodą osmotyczną jest nieskazitelnie czyste i natychmiast gotowe do użycia. Żadnych zacieków, plamek, żadnych zapachów. „Komfort pracy jest teraz nieporównywalny, koniec z polerowaniem” cieszy się pan Bartek.